BørneIntra v2.19.1

Toftegården

dagtilbudsfoto.

TOFTEGÅRDEN

...en anderledes daginstitution!
 

Velkommen til Toftegårdens hjemmeside.

Her kan du finde nyttig information om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dit barn.

Vi hedder Toftegården, fordi der tidligere har ligget en gammel gård med samme navn. Men hvis du en dag kommer ind og besøger os, vil du hurtigt opdage, at du ikke blot er trådt ind i en daginstitution for 28 vuggestue børn og 60 børnehavebørn, men at du træder ind i en institution, der har fokus på vikingetiden og den motoriske udvikling. Læs mere om vores vikingetema og fysiske indretning.

Pædagogisk tager vi udgangspunkt i en anerkendende, inkluderende og dialogbaseret tilgang, hvor vi benytter os af Marte-meo og italiensk inspireret pædagogik fra Reggio Emilia. Læs mere om vores overordnede pædagogik.


Naturlige omgivelser
Vi bor i Hundige, tæt på offentlige transportmidler og den dejlige strandpark og Ishøj sø, som vi benytter flittigt. Vi har også tilknyttet en naturvejleder, som sørger for, at vores vikingetema bliver videreudviklet på vores fantastiske legeplads og inde i selve institutionen. Læs gerne vores BUPL-artikel om vikingeprojektet og om motorisk screening. https://greve.inst.dk/DOK.vdir/__docinst54/HS/Dokumenter/Vigtige%20dokumenter/Presseartikler.pdf

Som institution tilhører vi Distrikt Nord, som indebærer, at vi har fælles distriktsledelse, bestyrelse og pædagogiske principper med vores kommunale nabo institutioner.

Har du lyst til at vide mere om hvem vi er, kan du læse mere på vores hjemmeside: https://greve.inst.dk/Foresides/IntraForeside.aspx?Location=IP.36  og i velkomstfolderen, som du finder på hjemmesiden, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for et besøg.

 

Kontor 21843920

Himmelbjerg 25228853

Folkvang/Valhal 25228852 (Børnehaven)

Trudvang 25228851 (Børnehaven)

Yggdrasil 25228850 (Fællesrum)

Munin 25228849 (Vuggestuen)

Hugin 25228848 (Vuggestuen)

 

Bedste hilsner Toftegården