BørneIntra v2.19.1

Holmebo integreret institution

Nærhed og lærende rammer for alle børn

Skiftende billeder

Holmebo er en integreret institution med ca. 110 enheder i alderen 0 - 6 år.

Holmebo ligger i Greves smørhul, tæt på strand, offentlige transportmidler og meget mere. Børnene er fordelt med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Derudover huser Holmebo en basisgruppe, for børn med særlige behov.

 I vuggestuegrupperne er der ca. 14 børn og i børnehavegrupperne ca. 20. Dette tal kan variere meget, alt efter børnegruppenssammensætning, behov og alder. 

Stuerne er aldersopdelt, dette fordi vi har gode erfaringer med at vi med denne struktur bedst ser og møder børnene i deres behov og på deres udviklingsniveau.

I vuggestuen er der 8 fastansatte voksne samt forskellige støttepersoner og studerende. I børnehavenenden er der 10 voksne med forskellig pædagogisk baggrund. I vores basisgruppe, Delfinstuen, er tilknyttet 5 pædagoger.

I Holmebo er vi ca 30 fastansatte pædagogiske personaler, en pædagogisk leder, 2 køkkendamer  samt jobtræningspersoner, studerende og særlige støtte-boost pædagoger der støtter op om børn med særlige behov..  Derudover har vi vikarer tilknyttet huset.

Vi vægter samarbejdet på tværs af stuerene og har et alsidigt personale. Huset er stueopdelt, men har også en dejlig stor natur legeplads og tumlesal.

Holmebo er en integreret institution i Greve Syd distriktet der desuden rummer institutionerne: Kæret, Mosebo, Vibemosen, Elverhøj, Trylleskoven,Grevehaven, Møllehøj, Junglen, Nørregården, Lundebo og Vesterbo.

.

 

Seneste nyhed...

Informationsmateriale om COVID-19 til deling blandt forældre

På vegne af Sundhedsstyrelsen sender vi hermed opdateret information om coronavirus til alle, der er i kontakt med børn. Materialerne giver anbefalinger og gode råd specielt til forældre,

Film med opdaterede råd til forældre

I denne film fortæller Maria Koch Aabel fra Sundhedsstyrelsen, hvordan man skal forholde sig nu med de skærpede restriktioner fra myndighederne.

 

Download og se filmen her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Film_Raad-til-boernefamilier-om-coronavirus

 

Spørgsmål og svar særligt til forældre

Rigtig mange forældre sidder med spørgsmål om den nye coronavirus og de skærpede anbefalinger. Derfor har Sundhedsstyrelsen lavet et dokument med de typiske spørgsmål og svar, som kan hjælpe forældre med at klare hverdagen.

 

Download og se spørgsmål og svar her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Informationsmateriale_FAQ-til-boernefamilier

 

Eller se spørgsmål og svar til børn og forældre her: https://www.sst.dk/corona/faq#corona-faq-boern

 

Plakat med retningslinjer om børn og legeaftaler

En ny plakat med seks gode anbefalinger til forældre, når deres børn leger med andre børn.

 

Download og se plakaten her: https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/Informationsmateriale_Retningslinjer-om-boern-og-legeaftaler

 

Mange hilsner

Distrikt Syd

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag