BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Toftegården

Skiftende billeder

Velkommen til Toftegårdens hjemmeside.

 

Her kan du finde nyttig information om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dit barn.

 

Vi hedder Toftegården, fordi der tidligere har ligget en gammel gård med samme navn. Men hvis du en dag kommer ind og besøger os, vil du hurtigt opdage, at du ikke blot er trådt ind i en daginstitution for 28 vuggestue børn og ca. 60 børnehavebørn, men at du træder ind i en institution, der har fokus på vikingetiden og den motoriske udvikling. Læs mere om vores fysiske indretning i dokumentet Toftegårdens indretning under fanen vigtige dokumenter.

 

Pædagogisk tager vi udgangspunkt i en anerkendende, inkluderende og dialogbaseret tilgang, hvor vi benytter os af Marte-meo og italiensk inspireret pædagogik fra Pistoia. Læs mere om vores overordnede pædagogik under fanen vigtige dokumenter.

 

Naturlige omgivelser

Vi bor i Hundige, tæt på offentlige transportmidler og den dejlige strandpark og Ishøj sø, som vi benytter flittigt. Vi har også tilknyttet en naturvejleder, som er med til at sørge for, at vores vikingetema bliver videreudviklet på vores fantastiske legeplads og inde i selve institutionen. 

 

Som institution tilhører vi Distrikt Nord, som indebærer, at vi har fælles distriktsledelse, bestyrelse og pædagogiske principper med vores kommunale nabo institutioner.

 

Har du lyst til at vide mere om, hvem vi er, kan du læse mere her på hjemmesiden og i velkomstfolderen, som du ligeledes finder under fanen vigtige dokumenter, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for et besøg.
 

Kontor/Stine      21843920

Hugin                25228848

Munin                25228854

Trudvang           25228851

Folkvang            25228852

Valhal                25228853

Yggdrasil            25228850


Bedste hilsner Toftegården.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder