BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Troldehøjen

Velkommen til Troldehøjen, en "sang og bevægelses" institution i Tune

Skiftende billeder

I Troldehøjen har vi 2 afdelinger Engen og Skoven.

I engen har vi fire stuer. Elverne og Alferne som er  vuggestuegrupper med børn fra 0-3 år og to børnehavegrupper Nisserne og Krøllebøllerne. Børnene hos Nisserne og Krøllebøllerne er blandede i alderen fra 3-4 år.

I skoven er der 6 stuer. Tyttebøvserne, Mumierne og Hobitterne er vuggestue grupper med børn fra 0-3 år. Nymferne en stue med børn fra 2-4 år. Kæmperne som er en storbørnsgruppe med børn i alderen 5-6 år

Vores profil i Troldehøjen  er "sang og bevægelse".

I vores arbejde med børnene er sangen og bevægelsen ikke et mål i sig selv, men derimod en pædagogisk metode til at give børnene en masse forskellige kompetencer. For gennem sang og bevægelse får vi kendskab til sange, lege og lyde, til rytme og toner, til  kroppens kompetencer. Bevægelsen og sangen styrker koncentrationen, hukommelsen og fantasien. Musikken og sangen skaber glæde og giver nærvær. Gennem sang og musik styrker vi sproget, vi lærer at digte og finde på. Ved at bruge sang og musik lærer vi at vente på hinanden og skiftes til at have tur. Via sang og musik kan vi skabe sammenhold. Sang og musik er en del af vores kultur og vi kan bruge det til vores kreative aktiviteter, vi kan også tage det med ud i naturen. Sang og musik giver lyst til at bevæge sig, eller det kan skabe ro og stilhed.

Seneste nyhed...

Krøllebøller/Nisser - dagens aktiviteter ☺️ 22/9

Kære forældre

I dag har nogle små grupper været inde og lave aktiviter, i mens resten var på legepladsen.

Tania har været inde på Krøllebøllestuen og lave vendespil med Liva, Milas, Mie, Johanna, Villas og Clara. Her blev der blandt andet øvet at vente på tur og kunne huske hvor brikkerne lå. 

 

Maria var inde på Nissestuen sammen med Aura, Emilia, Vega, Isabella, Sophia, Andrea, Alba og Ophelia.

Vi har klippet og klistret og lavet fugle. De skal hænges op på ruden i fællesrummet, da vi har haft fugle som desværre flyver ind i ruden og det er da synd 🙈

 

Hilsen Karina, Lissie, Tania og Maria

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag