BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN TIL IDRÆTSINSTITUTIONEN LUNDEBO

Plads til bevægelse

Skiftende billeder

Idrætsinstitutionen Lundebo er certificeret idrætsinstitution gennem Danmarks Idræts Forbund og VIA UC i Århus, i foråret 2014.

Vores hverdag er bygget op omkring en idrætspædagogisk tankegang. Vi tror på at børn gennem fysisk aktivitet, bla styrkes socialt og dermed har bedre forudsætninger for udvikling og læring. Vores institution er ligeledes indrettet således at der er plads til bevægelse samtidig med at den inspirere til bevægelse. Vores rum er store og hyggelige, der er højt til loftet både fysisk og i pædagogisk forstand. Vi lægger vægt på at give børnene en tryg hverdag, hvor omsorg og nærvær er en naturlig del af det pædagogiske arbejde. 

 

Seneste nyhed...

indvielse

  Billede

Til formiddag blev Lundebo indvaderet af søde nissebørn og voksne og gæster som ankom på den røde løber.

"Frumester" alias borgmester Pernille Beckman kom med sin flotte kæde om halsen og hjalp os med officielt at indvige de nye lokaler.

Vi samledes alle i alrummet og de søde nissebørn sang et par julesange for gæsterne. Herefter blev der holdt tale og klippet rød snor som det sig høre og bør.

Sanni kom også og så hvor fint vi har fået det, og storbørnsgruppebørnene viste stolt det hele frem, ligesom de fik en god snak med Pernille om hendes kæde var lavet af ægte guld.

Vi sluttede af med lækre pølsehorn og grøntsager, og havde en super hyggelig formiddag. 

 

På mandag skal vi desværre sige farvel til Mathias, som skal videre med sine uddanelsesplaner. Vi kommer til at savne Mathias og ønsker ham det bedste fremover.

Istedet for Mathias starter Suzette hos os i børnehaven. Suzette har mange års erfaring fra forskellige institutioner og skal foreløbig være hos os indtil 31/3.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag