BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

Vesterbo er certificeret idrætsbørnehave, og vi arbejder aktivt med begrebet "pædagogogisk idræt". Idræt, leg og bevægelse er derfor en naturlig del af vores pædagogiske praksis. Vi tror på at fysisk aktivitet har en positiv effekt på børns læring, selvværd og selvtillid. Idræt skal først og fremmest være sjovt, og vores mision er, at vi skal være med til at give børnene gode vaner og glæde ved at bevæge sig.

​Vores hverdage er tilrettelagt, så der både er strukturerede tilbud, hvor rammer og indhold er fastlagt, men også rig mulighed for at børnene kan boltre og bevæge sig i den frie leg. Vesterbo er et lille hus, men vi har indrettet os med masser af gulvplads, så børnene har mulighed for at udfolde sig. Uderummet bruger vi i stor udstrækning, og helst mange timer dagligt.

​Vesterbos personale har gennemgået efteruddanelse i samarbejde med Dansk idrætsforbund, og vi tilpasser den pædagogiske idræt til det enkelte barn ud fra fire fokuspunkter, social, psykisk, fysisk og kognitiv, alt efter hvad vi ønsker at styrke hos barnet og eller børnegruppen. 

Vesterbo består af 2 stuer, Rødderne og Krudtuglerne. På stuerne er børnene blandet på tværs af aldersgrupper. Personalegruppen består af overordnet distriktleder, daglig pædagogisk leder, 4 pædagoger og 4 pædagogmedhjælpere.

Vi er en del af dsitrikt Syd, som foruden Vesterbo består af Møllehaven i Karlslunde, Lundebo, Junglen, Nørregården i Tune, og Kæret, Holmebo, Mosebo, Vibemosen, Elverhøj, Trylleskoven og Grevehaven i Greve midt.

Seneste nyhed...

Invitation til Jettes afslutnings reception

  Billede

Hermed en invitation til Jettes afskeds reception.

Opslagstavle...

 •  

  Kære alle.

   

  Nu skal kalenderen frem.

  Som skrevet i intra-kalenderen har vi sat dage for halloween, bedsteforældredag og luciadag.

   

  Halloween.

  Torsdag den 31-10-19 er det halloween.
  I Idrætsbørnehaven Vesterbo holder vi Halloween med en masse "uhygge" og hygge.
  Nærmere info følger.

   

  Bedsteforældredag blliver tirsdag den 3-12-19.

  Det bliver i tidsrummet 14.30-16.30.

  Vi skal klippe/klistre lave juledekorationer, måske vi kan logge en historie ud af bedste, som kan fortælle om hvordan med fejrede jul da bedste var barn.

  Vi håber at I vil sørge for kaffe og en kage til dagen, så laver vi cafe i pavilionen.

  Nærmere info følger.

   

  Luciadag i Idrætsbørnehaven Vesterbo.

  Fredag den 13-12-19 er det luciadag.

  Dette fejre vi i vesterbo ved at vores storbørnsgruppe går luciaoptog.

  Ligeledes tilbyder vi morgenmad til alle forældre i Vesterbo, inden vi skal nyde luciaoptoget.

  Morgenmaden serveres mellem 6.30-8.30, luciaoptog ca kl 8.00

  Vi glæder os

   

  19-09-2019