BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Idrætsvuggestuen Kæret

Billede

Hjertelig velkommen til Idrætsvuggestuen Kæret

Personalet i Idrætsvuggestuen Kæret byder Jer og Jeres barn velkommen til vores institution. Vores vision er, at skabe et godt og ligeværdigt samarbejde, så vi i fællesskab kan skabe en omsorgsfuld, tryg og indholdsrig dagligdag for Jeres barn.

Idrætsvuggestuen Kæret blev i juni 2017 certificeret til pædagogisk idrætsvuggestue, og arbejder udfra pædagogisk idræt.

Pædagogsik idræt er brugen af idræt i en pædagogisk sammenhæng med et pædagogisk formål. Pædagogikke kommer før idrætten-på holdnings- og værdiplan, og med afsæt i et bevidst pædagogisk grundsyn, omsat i handlinger.

Pædagogisk idræt er et grundsyn, som danner grundlag for det pædagogiske arbejde, design af rum, rammer, valg af legetøj, aktivitetsrekvisitter, organisering af det pædagogiske arbejde og personalets rolle og udtryk.

Idrætsvuggestuen Kæret er en kommunal institution, normeret til 48 børn i alderen 0-3 år, samt 12 aktive medarbejdere, en økonoma og en pædagogsik leder.
Vuggestuen er opdelt i 4 aldersintegrerede grupper :
Blå, Grøn, Rød og Gul stue samt alrummet som symboliseres med den sorte farve ud fra De Olympiske Leges farver, hvor grundtanken var sociale fællesskaber med udgangspunkt i bevægelse og idræt.

Er I nye forældre og interesseret i at høre mere om os, så er I hjertelige velkomne til, at kontakte pædagogisk leder Betina Joost på 43902065. I kan også læse velkomstfolderen, som findes på hjemmesidens forside.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag