BørneIntra v2.19.1

Holmebo integreret institution

Nærhed og lærende rammer for alle børn

Skiftende billeder

Holmebo er en integreret institution med ca. 110 enheder i alderen 0 - 6 år.

Holmebo ligger i Greves smørhul, tæt på strand, offentlige transportmidler og meget mere. Børnene er fordelt med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Derudover huser Holmebo en basisgruppe, for børn med særlige behov.

 I vuggestuegrupperne er der ca. 14 børn og i børnehavegrupperne ca. 20. Dette tal kan variere meget, alt efter børnegruppenssammensætning, behov og alder. 

Stuerne er aldersopdelt, dette fordi vi har gode erfaringer med at vi med denne struktur bedst ser og møder børnene i deres behov og på deres udviklingsniveau.

I vuggestuen er der 8 fastansatte voksne samt forskellige støttepersoner og studerende. I børnehavenenden er der 10 voksne med forskellig pædagogisk baggrund. I vores basisgruppe, Delfinstuen, er tilknyttet 5 pædagoger.

I Holmebo er vi ca 30 fastansatte pædagogiske personaler, en pædagogisk leder, 2 køkkendamer  samt jobtræningspersoner, studerende og særlige støtte-boost pædagoger der støtter op om børn med særlige behov..  Derudover har vi vikarer tilknyttet huset.

Vi vægter samarbejdet på tværs af stuerene og har et alsidigt personale. Huset er stueopdelt, men har også en dejlig stor natur legeplads og tumlesal.

Holmebo er en integreret institution i Greve Syd distriktet der desuden rummer institutionerne: Kæret, Mosebo, Vibemosen, Elverhøj, Trylleskoven,Grevehaven, Møllehøj, Junglen, Nørregården, Lundebo og Vesterbo.

.

 

Seneste nyhed...

Holmebo genåbner i en corona-tid

Vi gen-åbner i næste uge Holmebo - Vi har brug for Jeres opbakning, forståelse og tålmodighed... - Vi har ikke prøvet dette før.... SÅÅÅÅÅ - DET KAN VI GODT ….

( citat Pippi Langstrømpe)

  Billede

Kære alle store og små i Holmebo

Albert syntes nu ikke at det er sjovt at være alene i Holmebo mere … Han keder sig og han syntes der mangler nogle børn at lege med… derfor har han en besked til mor og far …

På mandag den 20. april vil Holmebo genåbne Blæksprutterne, Delfinerne, Muslingerne og Søhestene… for alle de børn der har lyst til at komme og lege… åbningstiden er afkortet til kl.  8-16 – for at kunne opretholde en praksis der følger alle sundhedsstyrelsens retningslinjer. Pasning i ydertimerne er under kriterier for nødpasning. – og skal arrangeres med Susanne, pædagogisk leder.

Onsdag den 23. april er det så Pingviner, Skildpadder og Krabber som genåbner for deres vuggestuebørn.

Åbningstiden er ligeledes 8-16 … og vilkårene i ydertimerne er de samme.

 

Vi kommer ind i en tid vi ikke har prøvet før… vi skal følge sundhedsstyrelsens anvisninger og dette gør at vores hverdag kommer til at se lidt anderledes ud end det vi plejer at gøre… - der vil være ny ny tid for Jer og det er også nyt for os… så vi må prøve at finde en vej i det sammen…

Der vil bla. være en mængde forholdsregler i forhold til at kunne opretholde hygiejne og smittehæmmende adfærd, - som I forældre kommer til at hjælpe os med, for at det hele kan lykkedes…

 

 • Den næste tid vil der være ”adgangskort” til at komme ind i garderoberne… Der kan kun komme 5  ( i børnehaven) og 8 ( i vuggestuen) forældre ind i garderoben ad gangen – da man kun har adgang med et ”blåt kort”, og hvis der ikke er nogle blå kort ”ledige” må man vente på at komme ind… ( anvisninger ved stå ved hoveddørene)

    Det er derfor en god ide at have god tid, og forberede sig på lidt ventetid ved indgangene i ”rush- hour”… Men det er helt legalt at bruge ventetiden på at høre musik i bilen, sidde og sole sig mv... Bare man har god kø kultur og - humør ...

   

 • Som forældre må man KUN være i garderobe arealerne, al aflevering og afhentning sker i døren til stuen eller til legepladsen. Personalet vil være Jer behjælpelige med at samle ting sammen, og hjælpe barnet ud.

   

 • Det er vigtigt at huske børns egen drikkeflaske.

   

 • Det er vigtigt at huske at have tøj med til at børnene skal være ude store dele af dagen.

   

 • Holmebo må på ingen måde tage imod børn der viser tegn på sygdom… derfor bliver selv små ”snotnæser” ringet hjem hvis de dukker op… og vi ved godt at det er svært i denne pollentid mv. at se hvad der er hvad, - men det er nu sundhedsstyrelsens retningslinjer… som vi skal følge indtil andet angives.
 •  
 • Vi håber på Jeres forståelse for at det Holmebo vi åbner op for mandag, i en periode er et   " hygieinisk - korrekt- pasningstilbud"... og ikke det I kender som et " højkvalitetes pædagogisk- udviklingsmiljø"... - men at vi jo selvfølgelig vil give al den nærvær, trøst , knus og kram Jeres barn har  brug for ... og at vi glæder os til at være sammen med Jeres børn...

 

Kontakt endelig Susanne pædagogisk leder på 41148821 eller på Sbo@greve.dk hvis der er noget I er i tvivl om .

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag