BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

 

Velkommen i dagplejegruppen ⭐️⭐️⭐️ Stjernerne ⭐️⭐️⭐️

 

Vi er 8 erfarne og engagerede dagplejere og en masse dejlige børn.

Vi bor i Hundige øst for togbanen samt i Eriksmindekvarteret.
 
Vi samles i formiddags-legestue i et lille hus ved stranden en gang om ugen. Ind i mellem er vi i legestuen hele dagen. Ud over legestuen ses vi også på små ture i naturen, på legepladser, til gymnastik/rytmik og går på besøg hos hinanden. Vi vægter samarbejde højt således at alle børnene kender alle dagplejere og børn i gruppen og er vant til at komme i de forskellige hjem, så de kan føle sig trygge i hele gruppen.
 
Vi arbejder både sammen og hver for sig ud fra de 6 læreplanstemaer. Nogle af dagplejerne i gruppen er certificerede Idrætsdagplejere, og vi arbejder alle meget med Motorik, Bevægelse og Sansestimulering, samtidig med at vi laver aktiviteter, som understøtter de personlige kompetencer, det sproglige, det sociale, det kulturelle og kendskab til naturen. Se aktivitetsplan for året.
 
hilsen
 
⭐️ Sanne Ø ⭐️ Anne ⭐️ Helle ⭐️ Rikke ⭐️ Lene ⭐️ Shila ⭐️ Dorte ⭐️ Henriette ⭐️
 
                              

Seneste nyhed...

Ny sang

Her er en nem lille sang med bevægelse, som vi har sunget til gymnastik og i legestuen.

Vi sidder ned:

Vippe, vippe, vippe (ud med armene og vip fra side til side)

nikke, nikke, nikke

vinke her, vinke der (til højre og venstre)

hoved, skulder, knæ og tæer

 

Vi ligger ned på maven:

svømme, svømme, svømme

plaske, plaske, plaske

vinke her, vinker der

hoved, skulder, numse, tæer

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  23/5 (Henriette)

   

  Kære stjerneforældre

  Idag har vi afholdt bamsejagt på den store naturlegeplads ved Storebjerg (krokodille legepladsen). Inden børnene ankom, blev der gemt en masse bamser. De blev gemt oppe i træerne, nede på jorden bag legeting, på bakken, i buske og ved rusjerøret. Børnene bliver på den måde udfordret både motorisk og taktilt. For at finde bamserne skulle de nemlig løbe op og ned at bakkerne, strække sig og hoppe for at nå bamserne i træerne, klatre op og ned af legetingene og bakkerne, balancere og kravle rundt i græsset. Aktiviteten gik som vi forventede. De fleste børn blev hurtigt klar over, hvad de skulle (Shila forklarede det dem også, før vi satte dem igang med at lede), og så begyndte de at løbe rundt for at lede efter bamserne. Der var stor glæde, når en bamse blev fundet. Vi samlede bamserne til sidst i en stooor bunke. Efter bamsejagten fik børnene lov til at løbe rundt at lege. Der blev løbet, hoppe, rusjet, balanceret og gået på opdagelse på eventyrstien. 

  Nogen tog hjem for at spise, mens andre blev og spiste frokost på tæpper. Det har været en super hyggelig dag. 

   

  Bamsehilsner fra 

  Stjernerne

   

  07-06-2019