BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN TIL REGNBUEN I KARLSLUNDE

Billede

Legestuen Regnbuen.

Gruppen består af 6 dagplejer fra Karlslundeområdet. Gitte, Marianne, Dorte, Helle P, Lone og Helle H som henholdsvis har 3 eller 4 børn hver. Alle har mange års erfaring indenfor området.

Torsdag går vi i legestue i Lyren og enkelte gange holder vi heldagslegestue. Om sommeren holder vi legestue i vores haver, skiftevis.

Vi vægter tryghed hos det enkelte barn meget højt. Derfor besøger vi hinanden på tværs, for at børnene føler sig trygge i anden dagplejers nærvær, når det er tid til gæstepleje.

Vi benytter nær og lokalområdet samt motoriske lege indgår i vores arbejde med børnene.

Der er tilbud om at besøge biblioteket, en gang om måneden og gymnastik en gang om ugen.

Læreplanerne indgår også i vores arbejde, sammen med børnene.

I slut 2016 blev vi 6 dagplejerne i Regnbuen uddannet som idrætsdagplejere. 

 Det er ikke kun det fysiske men også det sanselige, vi arbejder med omkring børnene. Det betyder, vi udfordrer børnene i de varierende bevægelsesmiljøer, som leg, natur, årstider og sundhed samt styrke børnenes krop og velvære med sig selv og andre.

Traditioner: Vi holder juletræsfest og tager på bondegård, hvor forældre bliver inviteret til en festlig eftermiddag med hygge.

Børn trives når de mødes med omsorg, tålmodighed, rummelighed samt anerkendelse af det enkelte barn, hvilket er vores mål.....

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag