BørneIntra v2.19.1

Billede

 

Velkommen hos Sommerfuglene.

Vi er 12 dagplejere i Sommerfuglegruppen: 6 dagplejere med hver 4 børn, 4 gæstedagplejere med hver 3 børn. Og 2 seniorer med hver 3 børn.

Vi tilbyder et trygt miljø, hvor børnene i rolige rammer og med nærværende voksne har mulighed for at udvikle sig til små mennesker med gode personlige og sociale kompetencer. Børnene får stimuleret deres sanser gennem leg, socialt samvær og kulturelle oplevelser i dagplejehjemmene, i legestuen, på ture og ude i naturen.

Vi går i legestue en dag om ugen i Spejderhuset Splinten i Mosede, hvor vi sammen spiser boller, synger, leger ude og inde og har fælles pædagogiske aktiviteter. Det kan f.eks. være sansemotoriske lege og at spille på musikinstrumenter.

Vi går på opdagelse i naturen og tager på ture ud i det blå, f.eks. på bondegårdsbesøg og til dukketeater i Kongens Have.

Vi arbejder sammen om at hjælpe børnene med at få en god kontakt til de andre dagplejere. Vi mødes f.eks. på legepladser og tager på små ture i nærområdet. Vi besøger hinanden for at fremme børnenes kendskab ikke kun til de andre dagplejere, men også til deres hjem, så børnene kan føle sig trygge, når de skal i gæstepleje.

Vi afholder hvert år i legestuen:

1. Sammen med børnene: fastelavn, påskefrokost, fotograferingsdag.

2. Sammen med forældre: forældredag ("kaffemik") og julearrangement.

3. Sammen med bedsteforældre: bedsteforældredag.

 

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag