BørneIntra v2.19.1

VELKOMMEN TIL VIBEMOSEN

Et dejligt sted at være barn..

Skiftende billeder

Vibemosen er en integreret daginstitution med ca. 75 enheder i alderen ½-6 år. Børnene er fordelt på 2 vuggestuegrupper (Frøerne og Larverne) med ca. 12 børn på hver stue og 2 børnehavegrupper (Flamingoerne og Uglerne) med ca. 25-27 børn på hver stue.

 

Det er kendetegnende for Vibemosen, at der arbejdes på tværs af stuerne. Det betyder, at børnene kender de voksne rigtig godt - også selvm de ikke spiser frokost sammen hver dag. Ligeledes betyder det at ressourcer og kompetencer udnyttes optimalt.

 

Pægagogisk har vi især fokus på anerkendende relationer, inklusion og fysisk udfoldelse og læring gennem kroppen. Vi arbejder tæt sammen med kommunens øvrige faggrupper (eks. ressourcepædagoger, psykologer og booster) og er slet ikke i tvivl om, at vores faglige formåen og kunnen udvikles, når vi har eksterne med til at se os over skulderen i det daglige arbejde. Det giver en tryghed at andre blander sig. Personalet er derfor også kendt med at blive filmet, reflektere over egen praksis og handle herudfra. 

 

Vibemosen er en del af Børnehuset Skovhuset som består af Vibemosen, Mosebo og Naturbussen.

Børnehuset Skovhuset er en del af Distrikt SYD, der også består af institutionerne Elverhøj/Trylleskoven, Grevehaven/Kæret, Vesterbo, Holmebo, Lundebo, Nørregården/Junglen og Møllehaven.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag